Follow Me | Dashboard
//A Little Story
yeay negeri sembilan menang :D
                                                 

     hye korang semua . sumpah happy giler bila negeri sembilan menang :D sebenarnye zati tak yakin pun negeri sembilan menang sebab yela kan terengganu tiba-tiba gol 1-0 ,pergh memang keyakinan untuk negeri sembilan menang macam tipis jela kan zati ingat ..rupa-rupanye negeri sembilan gol ,itupun atas kesalahan gol kipper terengganu sendiri.hee :D
     lepastu negeri sembilan gol lagi selang beberapa minit.haa memang sorak habisla..haha.lupa pula zati nak bagitahu,zati tengok depan televisyen je tau,tapi ayah dengan abang zati tengok dekat stadium,haa kat bawah ni zati letak beberapa gambar yang abang zati tangkap.wink wink *




haa ni la beberapa gambar yang zati letak kat sini .sebenarnye banyak lagi tapi malas la nak letak banyak-banyak , sebab penat dan bla bla bla.haha takpe kan sikit ? chill jela kan -.- .takyah banyak songeh pula..okay kidding je * harap korang enjoy..kla bye zati tak tahu nak tulis apa lagi.nak out xoxo <3


4 Comments:

Blogger Arra Ahmad said...

sy org Trg.:)

4 November 2011 at 23:13  
Blogger Juliet_iRa~" said...

hee..
suka la tu..;p

salam aidiladha..

jom join my GA!:D

5 November 2011 at 23:18  
Blogger I'm single said...

zati ko orng Trg ye....

6 November 2011 at 19:09  
Blogger nurul izzatie said...

arra ahmad : ouh haha okay :)
juliet_ira : semestinye suka.haha,selamat hari raya aidiladha jugak :)
i'm single : taklah.org sini je.tp ayah aku n.9 :)

8 November 2011 at 05:47  

Post a Comment

Assalamualaikum and Hey!
If you want to comment here,
please use good language. THANK YOU! ♥ ツ


Disclaimer

Hi. Welcome to my blog. Feel free to follow me. Don't worry, I'll follow back! I hope you will have fun in my blog. Thanks :) If you want malicious clicking Here
Travel here

About Stuff Links Diary
Tell Me Your Wish

No anonymously
Hover the image
Exchange link? tell me. You can copy my name and url at the bottom. Don't worry i'll put yours too
NAME
URL
My Followers

Ask Me Anything

Credits

-Template By : Nurul Izzatie
-Thanks to :
-BestViewInGoogleChrome